Δείτε περισσότερα
Δεν βρέθηκαν προϊόντα
Δείτε περισσότερα
Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Aldipa Club

aldipa member card

ALDIPA MEMBER CLUB

Το πρόγραμμα Aldipa Club είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώνετε πόντους με κάθε αγορά σας από τα καταστήματα aldipa ή το ηλεκτρονικό κατάστημα aldipa.gr.

Γίνετε μέλος του Aldipa Club, αποκτήστε την προσωπική σας κάρτα συλλογής πόντων και επωφεληθείτε από τα προνόμια που σας προσφέρει.

Αναλυτικά, κερδίζετε ένα (1) πόντο για κάθε ευρώ αγορών που πραγματοποιείτε. Όταν συλλέξετε ένα συγκεκριμένο αριθμό πόντων (ανάλογα με το πρόγραμμα το οποίο ίσχυε και σας γνωστοποιήθηκε κατά την ημερομηνία εγγραφής σας στο aldipa club), αποκτάτε το δικαίωμα εξαργύρωσης κερδίζοντας έκπτωση αξίας είκοσι ευρώ (€20,00). Το δικαίωμα έκπτωσης μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε επόμενη αγορά σας (αξίας €40,00 και άνω), κατά την οποία θέλετε να εξαργυρώσετε πόντους.

Επίσης απολαμβάνετε επιπλέον προνόμια, τα οποία παρέχει η aldipa στα μέλη του club και γνωστοποιεί μέσω της ιστοσελίδας aldipa.gr, ενημερωτικών δελτίων (newsletters), κοινωνικών δικτύων ή άλλων μέσων.

Έκδοση κάρτας και συλλογή πόντων

Με την επίσκεψη σας σε ένα κατάστημα aldipa ή με την αποστολή online παραγγελίας στο aldipa.gr, ζητήστε την έκδοση κάρτας πόντων στο όνομά σας. Στη συνέχεια θα πρέπει να εμφανίζετε την κάρτα σας στο ταμείο ενός καταστήματος aldipa ή να αποστέλλετε τον αποκλειστικό αριθμό της μαζί με την online παραγγελία σας, ώστε να καταγραφούν οι πόντοι της νέας αγοράς σας.

Για όλες τις αγορές που θα κάνετε από την ημερομηνία απόκτησης της κάρτας και εφεξής, δικαιούστε πόντους ανεξάρτητα από τα είδη που θα αγοράσετε ή την αξία αυτών.

Εξαργύρωση πόντων

Όταν συγκεντρώσετε ένα συγκεκριμένο αριθμό πόντων (ανάλογα με το πρόγραμμα το οποίο ίσχυε και σας γνωστοποιήθηκε κατά την ημερομηνία εγγραφής σας στο aldipa club), κερδίζετε δικαίωμα έκπτωσης αξίας είκοσι ευρώ (€20,00), το οποία δικαιούστε να εξαργυρώσετε σε επόμενη αγορά σας αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των σαράντα ευρώ (€40,00). Σε περίπτωση εξαργύρωσης, οι πόντοι που χρησιμοποποιήθηκαν αφαιρούνται από την κάρτα σας, ενώ παραμένουν οι υπόλοιποι για μελλοντική χρήση. Αν δεν επιλέξετε εξαργύρωση, το σύνολο των πόντων παραμένει στην κάρτα μέχρι εσείς να αποφασίσετε την εξαργύρωσή τους.
Παρατήρηση: Για τα είδη που αγοράζετε εξαργυρώνοντας πόντους από το πρόγραμμά σας, δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιείτε το δικαίωμα έκπτωσης σε είδη, τα οποία είστε σίγουροι/ες ότι δεν πρόκειται να θελήσετε αλλαγή.

Η κάρτα πόντων είναι προσωπική

Η κάρτα πόντων aldipa δεν είναι πιστωτική, ούτε χρησιμοποιείται για πληρωμές. Προορίζεται για αποκλειστική χρήση του κατόχου της. Χρησιμοποιείται ως κάρτα μέλους του προγράμματος Aldipa Club και η χρήση της αποτελεί αποδοχή των όρων χρήσης της. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους, χωρίς προειδοποίηση, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Οι πόντοι δεν μεταβιβάζονται από ένα μέλος σε άλλο. Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2108648252, προκειμένου να εκδώσουμε νέα, την οποία θα παραλάβετε με επίδειξη του δελτίου σας αστυνομικής ταυτότητας.

Σε περίπτωση που βρείτε κάρτα που δεν σας ανήκει, παρακαλούμε παραδώστε την σε ένα από τα καταστήματα aldipa ή επικοινωνήστε στο 2108648252.

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό ώστε να σώζετε τα αγαπημένα σας

Sign in

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό ώστε να σώζετε τις wishlists σας.

Sign in