Δείτε περισσότερα
Δεν βρέθηκαν προϊόντα
Δείτε περισσότερα
Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Αποστολές & Επιστροφές

Πραγματοποιούνται αποστολές σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Αποστολή παραγγελίας

Οι παραγγελίες αποστέλλονται στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier). 

Κόστος αποστολής παραγγελίας

Το κόστος αποστολής παραγγελίας επιβαρύνει τον πελάτη.
Για την Ελλάδα τα έξοδα αποστολής είναι € 3,50. Για την Κύπρο είναι € 9,90 και για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης (εντός Ε.Ε.) είναι € 35,00.
Επίσης το κόστος αντικαταβολής είναι € 2,50 (ισχύει μόνο για την Ελλάδα).
Για παραγγελίες από € 89,00 και άνω δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής και κόστος αντικαταβολής (ισχύει μόνο για την Ελλάδα).

Χρόνος παράδοσης παραγγελίας

Οι παραγγελίες που κάνετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας αποστέλλονται μέσω της μεταφορικής εταιρείας με την οποία συνεργαζόμαστε, στον τόπο τον οποίο μας έχετε υποδείξει και σε χρονικό διάστημα έως 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έγκρισης της παραγγελίας. Οι παραδόσεις από την μεταφορική εταιρεία γίνονται καθημερινά εκτός Κυριακής.

Ανωτέρα Βία

Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες) δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση παράδοσης της παραγγελίας σας εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος, για το οποίο έχουμε δεσμευτεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να μας πείτε αν τελικά επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Περιορισμός Ευθυνών

Η εταιρεία μας δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για πιθανές ζημιές οι οποίες μπορεί να προκύψουν σε πελάτες από την μη εκτέλεση κάποιας παραγγελίας. Επιπλέον, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιφυλάσσεται σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή όταν τα εμπορεύματα της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμα από τον αντίστοιχο προμηθευτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα ενημερωθείτε άμεσα.

Εγγύηση Προϊόντων

Σε όλα τα εμπορεύματα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προσφέρεται η εγγύηση του κατασκευαστή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε κάποια αγορά και έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το προϊόν, τον κατασκευαστή ή την χρονική διάρκεια της προσφερόμενης εγγύησης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή τηλεφωνικά καλώντας στο 2108648252.

Πολιτική Τιμών

Οι τιμές των προϊόντων οι οποίες αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς ειδοποίηση. Διευκρινίζεται ότι, σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης καταβάλλει το ποσό, το οποίο αναγράφεται στην παραγγελία του, εφόσον υπάρχει απόθεμα, ανεξάρτητα από το αν οι τιμές έχουν μεταβληθεί μέχρι την παράδοση της παραγγελίας.
Σε περίοδο εκπτώσεων, εαν το είδος δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, έχει την δυνατότητα ο πελάτης να προπληρώσει με την τιμή έκπτωσης και να το παραγγείλει.

Έλεγχος Προϊόντων

Ελέγχετε προσεκτικά την παραγγελία σας για να διαπιστώσετε αν παραλάβατε τα είδη που παραγγείλατε και αν βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση, επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρεία μας είτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος aldipa.gr, είτε τηλεφωνώντας στο 2108648252.

Δικαίωμα υπαναχώρησης - Πολιτική Επιστροφών

Αν, για κάποιο λόγο, δεν μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι από το είδος που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, χωρίς να είναι απαραίτητο να αιτιολογήσετε την επιστροφή και είτε να το αλλάξετε με κάποιο άλλο, είτε να λάβετε πίσω στο ακέραιο την αξία του είδους (δεν επιστρέφονται έξοδα αποστολής ή/και αντικαταβολής). Απαραίτητες προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή είναι το εμπόρευμα να μην έχει χρησιμοποιηθεί καθ' οποιονδήποτε τρόπο (φορεθεί, πλυθεί, σιδερωθεί ή άλλο) και να συνοδεύεται από το παραστατικό (π.χ. δελτίο λιανικής πώλησης) που εκδόθηκε κατά την αγορά του.

Σε περίπτωση αλλαγής του είδους ή των ειδών που αγοράσατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής (ισχύει μόνο για την πρώτη παραγγελία κάθε νέου πελάτη και μόνο για την Ελλάδα).

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των ειδών στην εταιρεία μας.
Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων υπάρχει αποκλειστικά και μόνο για αγορές, οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί από απόσταση, είτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, είτε μέσω τηλεφώνου.

Αίτηση Επιστροφής Εμπορεύματος

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή του εμπορεύματος που παραγγείλατε, θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας, η οποία βρίσκεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή να καλέσετε στο 2108648252.

Τρόποι Διακανονισμού Επιστροφής

Αν αποφασίσετε να επιστρέψετε το εμπόρευμα, το οποίο αγοράσατε, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διακανονισμού της επιστροφής. Οι δυνατότητες που σας δίνονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής:

  • Επιστροφή των χρημάτων σας. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή των χρημάτων σας εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που είχατε χρησιμοποιήσει κατά την αγορά. Έτσι το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας, είτε με κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης επιστροφής και με την προϋπόθεση ότι έχουμε λάβει το εμπόρευμα προς επιστροφή.
  • Αποστολή νέου προϊόντος. Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να είναι το ίδιο ή παραπλήσιο με το προηγούμενο ή μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο εμπόρευμα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
  • Επιδιόρθωση του προϊόντος το οποίο επιστρέψατε (εφόσον είναι εφικτή).

Τρόπος Επιστροφής

Η επιστροφή των εμπορευμάτων πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας μεταφορών με την οποία συνεργάζεται το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Κόστος Επιστροφής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος μόνο όταν:

  • Έχει παραδοθεί με καθυστέρηση (εξαιρούνται οι περιπτώσεις ανωτέρας βίας).
  • Έχει παραδοθεί με βλάβη ή είναι ελαττωματικό.
  • Δεν έχει τα χαρακτηριστικά, τα οποία παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσάς.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα >>>>

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό ώστε να σώζετε τα αγαπημένα σας

Sign in

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό ώστε να σώζετε τις wishlists σας.

Sign in