Δείτε περισσότερα
Δεν βρέθηκαν προϊόντα
Δείτε περισσότερα
Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Όροι προστασίας δεδομένων

Η ALDIPA Ε.Π.Ε ακολουθεί αυστηρά τις οδηγίες του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR) στη διατήρηση και διαχείριση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα πελατών ή άλλων συναλλασσομένων με την εταιρεία.

Για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου συλλέγουμε από τους πελάτες μας τα αναγκαία στοιχεία για τη διενέργεια συναλλαγών, δίνοντας προτεραιότητα στην τήρηση του απορρήτου των προσωπικών στοιχείων. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε προϋποθέτουν τη χρήση των παρακάτω προσωπικών σας δεδομένων:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Φύλο
  • Ηλικία
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Τηλέφωνο
  • Ταχυδρομική διεύθυνση (οδός, αριθμός, ΤΚ, πόλη/δήμος, χώρα)

Οποιαδήποτε στιγμή, έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία, τα οποία μπορείτε και να τροποποιήσετε.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων – Αποκάλυψη σε τρίτους φορείς

Τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε γνωστοποιήσει ήταν, είναι και θα παραμείνουν απολύτως ασφαλή, ενώ τα διαχειριζόμαστε με απόλυτο σεβασμό στην ιδιωτικότητα. Η εταιρεία μας δεσμεύεται ότι δεν αποκαλύπτει, πωλεί, παραχωρεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε οποιονδήποτε εξωτερικό οργανισμό, εκτός αν έχει προηγηθεί προγενέστερη έγγραφη ενημέρωση από εσάς ή εσείς έχετε εξουσιοδοτήσει την εταιρεία μας για την παροχή επιπλέον πληροφοριών ή απαιτείται από το νόμο ή δικαστική απόφαση. 

Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία, να τα τροποποιήσετε, να ζητήσετε να σας τα αποστείλουμε ή να τα διαγράψετε.


Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό ώστε να σώζετε τα αγαπημένα σας

Sign in

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό ώστε να σώζετε τις wishlists σας.

Sign in