Δείτε περισσότερα
Δεν βρέθηκαν προϊόντα
Δείτε περισσότερα
Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία ALDIPA EΠΕ ιδρύθηκε το 1981 ως οικογενειακή επιχείρηση, με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή και λιανική πώληση σουηδικών εσωρούχων και μαγιό.

Με έμφαση στην ποιότητα και το μεγάλο μέγεθος, κάτι το οποίο έλειπε από την ελληνική αγορά, βοηθήσαμε  τις Ελληνίδες να γνωρίσουν την αναγκαιότητα να φορούν σουτιέν στο σωστό μέγεθος.  Προτείναμε  λύσεις  σε εύσωμες κυρίες με μεγάλη πλάτη και μικρή θήκη στήθους που δυσκολεύονταν να βρούν το σωστό σουτιέν αλλά και σε γυναίκες με λεπτή πλάτη και μεγάλο στήθος. Δώσαμε την δυνατότητα σε χιλιάδες γυναίκες να βρουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία εσωρούχων και μαγιό αυτό που πραγματικά τους ταιριάζει.

To 1986 ξεκινήσαμε την έκδοση του ετήσιου ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ALDIPA διανέμοντας τον σε όλη την Ελλάδα, διαφημιστήκαμε στα γυναικεία περιοδικά μόδας και καθιερωθήκαμε στην αγορά ως μια δυναμική επιχείρηση με πρωταρχικό στόχο να προσφέρει στις γυναίκες, που η φύση προίκισε με πλούσιο και βαρύ στήθος, ποιοτικά και λειτουργικά εσώρουχα και μαγιό σε όλα τα μεγέθη από τους πλέον εξειδικευμένους ευρωπαϊκούς οίκους και έμπειρους δημιουργούς.

Τα πρώτα χρόνια, οι πωλήσεις των ειδών μας γίνονταν σε επιδείξεις (home parties) από ένα μεγάλο δίκτυο πωλήσεων κυριών / dealers ή με παραγγελίες μέσω των καταλόγων και αποστολή με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.

Tο 1989, ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα ορόφου, στην οδό Κεφαλληνίας και 3ης Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Ταυτόχρονα, εμπλουτίσαμε τη γκάμα μας με εσώρουχα και μαγιό από γερμανικούς οίκους.

Με τον καιρό επεκτείναμε το δίκτυο πωλήσεων μας με νέα καταστήματα σε κεντρικές περιοχές της Αττικής και με ταχυδρομικές πωλήσεις σε όλη τη χώρα και αποκτήσαμε χιλιάδες πιστές πελάτισσες .

Το 1996 προσθέσαμε στη συλλογή μας νυχτικά, ρόμπες και homewear από σουηδικούς οίκους και το 2000 γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη  γνωστών εξειδικευμένων οίκων μόδας από την Δανία, Γερμανία, Σουηδία και Γαλλία.

Προκειμένου να καλύψουμε ανάγκες πολλών πελατισσών μας, το 2008 συμπληρώσαμε τη συλλογή μας με νέες σειρές ειδών όπως:

- εσώρουχα, μαγιό και προθέσεις σιλικόνης για γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε επεμβάσεις στήθους

- εσώρουχα, νυχτικά και homewear για την περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού

Από το 2009, ανταποκρινόμενοι στις συγχρονές τάσεις και αξιοποιώντας την τεχνολογία, αναβαθμίσαμε την ιστοσελίδα μας σε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) για online αγορές.
   
Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό ώστε να σώζετε τα αγαπημένα σας

Sign in

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό ώστε να σώζετε τις wishlists σας.

Sign in