Δείτε περισσότερα
Δεν βρέθηκαν προϊόντα
Δείτε περισσότερα
Δεν βρέθηκαν προϊόντα
Πρόσφατα Άρθρα

Πως να επιλέξετε το ιδανικό νυφικό εσώρουχο

Πως να επιλέξετε το ιδανικό νυφικό εσώρουχο

Πως να επιλέξετε το ιδανικό νυφικό εσώρουχο

Η ημέρα του γάμου σας πλησιάζει..Πιθανόν να ονειρευόσασταν αυτή την ημέρα όλη σας την ζωή και τώρα βλέπετε τις ημέρες να περνούν πολύ γρήγορα για να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ευτυχώς όλα τα έχετε οργανώσει τέλεια! Έχετε βρεί το ιδανικό νυφικό που επιθυμούσατε για αυτην την τόσο ξεχωριστή ημέρα, αλλά έχετε σκεφτεί με ποιο νυφικό εσώρουχο να το συνδυάστε?

Το θέμα είναι οτι τα νυφικά εσώρουχα είναι ένα απο τα πιο σημαντικά αξεσουάρ. Συνεπώς θα πρέπει να βρείτε εσώρουχα που θα σας κάνουν να αισθανεθείτε υπέροχα και σίγουρα να τα λατρέψει και ο γαμπρος.

Παρακάτω θα βρείτε καποια tips για το πως να επιλέξετε το εσώρουχό σας..

       

Δώσε σημασία στον σωματότυπό σας

Όταν θα ξεκινήσετε την αναζήτηση του νυφικού σας εσωρούχου, αρχικά καλό θα ήταν να γνωρίζετε το σωστό μέγεθός σας καθώς και τον σωματότυπό σας. Εάν είστε μυώδης με ανοιχτή πλάτη, είναι ιδανικό να αναζητήστε ένα σουτιέν με άνετες και ενισχυμένες τιράντες που θα αγκαλιάσουν σωστά τους ώμους χωρίς να τους πληγιάσουν.

Εάν έχετε φαρδείς γλουτούς και μηρούς, στενή μέση και μικρό μπούστο, καλό θα ήταν να πειραματιστείτε φορώντας πιο έντονα χρώματα και σουτιέν με μπανέλες που αναδεικνύουν το ντεκολτέ (push up, padded, balconette). Σλιπάκια μπορείτε να φορέσετε με δαντέλα ή και string, brazilian που αναδεικνύουν τους γλουτούς σας.

Εάν έχετε πλούσιο, βαρύ στήθος και κοιλίτσα, σωστό θα ήταν να επιλέξετε σουτιέν με δαντέλα και χρωματιστά ψηλόμεσα σλιπάκια με τούλι ή δαντέλα.

Αφήστε το νυφικό να σας καθοδηγήσει

Για να επιλέξετε το σωστό νυφικό εσώρουχο, πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά το σχέδιο του φορέματος σας. Υπάρχουν αμέτρητα σχέδια σε νυφικά (στράπλες, με τιράντες, με χαμηλό ντεκολτέ ή βαθιά πλάτη) οπότε εσείς πρέπει να λάβετε υπόψιν σας το σχέδιο του, πρωτού κάνετε την αγορά του εσωρούχου.

Αναζητήστε πρακτικά λαστέξ

Γυναίκες plus size με πληθωρικούς γλουτούς προτιμούν τα λαστεξ-κορσέδες για μέσα απο το νυφικό. Τα λαστέξ είναι ιδανική λύση γιατί «μαζεύουν τα πλαϊνά» και τα «παχάκια» και σμιλεύουν σωστά τη σιλουέτα. Έτσι το νυφικό στρώνει υπέροχα πάνω σας.

λαστέξ με πόδι          shaper


Δώστε μεγάλη σημασία στην άνεση

Δεν είναι τιποτα πιο σημαντικό την ημέρα του γάμου σας απο ένα άνετο εσώρουχο. Καλό θα ήταν να δώσετε μεγάλη σημασία στην άνεση και τη σωστή εφαρμογή καθώς μέσα σε αυτήν την ημέρα θα περπατήσετε, θα χορέψετε, θα είστε συνεχώς σε μια κίνηση, οπότε τι πιο καλό από ένα σταθερό σουτιέν και ένα βολικό σλιπ!

Αναζητήστε ρομαντικά, σέξυ εσώρουχα

Εκτός απο την άνεση που θα πρέπει να έχει το εσώρουχό σας, θα πρέπει να σας αρέσει και να νιώθετε σέξυ. Επιλέξτε το εσώρουχο που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, άλλωστε “Sexy is all about confidence”

σουτιέν με δαντέλα και τούλι

Tag: Lingerie
Related articles

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό ώστε να σώζετε τα αγαπημένα σας

Sign in

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό ώστε να σώζετε τις wishlists σας.

Sign in