Δείτε περισσότερα
Δεν βρέθηκαν προϊόντα
Δείτε περισσότερα
Δεν βρέθηκαν προϊόντα
Πρόσφατα Άρθρα

Πώς φροντίζουμε τα εσώρουχα, μαγιό και ρούχα

Πώς φροντίζουμε τα εσώρουχα, μαγιό και ρούχα

Τα σύμβολα και οι οδηγίες πλυσίματος μερικές φορές είναι δυσνόητα και η χρήση ακατάλληλου τρόπου πλυσίματος μπορεί να καταλήξει σε ανεπιθύμητο αποτέλεσμα.

Αυτός ο απλός οδηγός περιλαμβάνει τα περισσότερα από όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα πιο κοινά σύμβολα πλυσίματος και τη σημασία τους. Αν έχετε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών της εταιρείας μας στο 2108648252.

ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
Πλύσιμο μόνο στο χέρι σε θερμοκρασία μέχρι 40°C. Διαλύστε το απορρυπαντικό σε άφθονο νερό. Αφήστε τα ρούχα να μουλιάσουν στο διάλυμα και ανακινήστε τα απαλά χωρίς να τα τρίβετε, τραβάτε ή να τα στρίβετε. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό, πιέστε απαλά για να απομακρυνθεί το νερό (χωρίς να στύψετε) και απλώστε τα ρούχα, ώστε να πάρουν το σωστό τους σχήμα.
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ
Κανονικό πλύσιμο στο πλυντήριο ή στο χέρι στους 40°C. Προγράμματα πλυσίματος για σκουρόχρωμα προϊόντα από βαμβάκι, πολυεστέρα, μικτές ίνες κ.λπ.
ΟΧΙ ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΟ
Δεν πρέπει να γίνεται χρήση λευκαντικού, όπως είναι η χλωρίνη.
Χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά, τα οποία δεν περιέχουν λευκαντικές ουσίες στη σύνθεσή τους.
ΟΧΙ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ
Δεν πρέπει να στεγνώνει σε στεγνωτήριο. Είναι καλύτερο να κρεμάσετε τα εσώρουχά σας για να στεγνώσουν, ώστε να διατηρήσετε τα χαρακτηριστικά των υλικών και την εφαρμογή τους.
ΟΧΙ ΣΙΔΕΡΩΜΑ
Δεν πρέπει να σιδερώνεται. Τα εσώρουχα περιέχουν υλικά και λεπτομέρειες που ενδέχεται να καταστραφούν, άν εκτεθούν σε υψηλές θερμοκρασίες ή/και πίεση.
ΟΧΙ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
Δεν επιτρέπεται το στεγνό καθάρισμα. Επίσης, ποτέ μη χρησιμοποιείτε καθαριστικά λεκέδων που περιέχουν διαλύτες.
Related articles

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό ώστε να σώζετε τα αγαπημένα σας

Sign in

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό ώστε να σώζετε τις wishlists σας.

Sign in