Δείτε περισσότερα
Δεν βρέθηκαν προϊόντα
Δείτε περισσότερα
Δεν βρέθηκαν προϊόντα
Πρόσφατα Άρθρα

Τι είναι ένα σουτιέν θηλασμού ?

Τι είναι ένα σουτιέν θηλασμού ?

Τι ακριβώς είναι ένα σουτιέν θηλασμού;

Η κύρια διαφορά από ένα κανονικό σουτιέν είναι τα ειδικά σχεδιασμένα κλιπ. Τα κλιπ ανοίγουν ιδιαίτερα εύκολα και χωρίς κόπο, με το ένα χέρι, ώστε να μην χρειάζεται να βγάλετε το σουτιέν σας όταν θηλάζετε και να κρατάτε το μωρό σας ανενόχλητο στο άλλο χέρι. Το φαρδύ άνοιγμα επιτρέπει στην θηκη (cup) να διπλώνεται προς τα κάτω και το στήθος να εκτίθεται εύκολα.

Ένα σωστό σουτιέν θηλασμού χαρακτηρίζεται επίσης από ιδιαίτερα απαλά και άνετα υλικά που υποστηρίζουν τέλεια και φροντίζουν απαλά το ευαίσθητο στήθος.

Ένα κανονικό σουτιέν από πιο σφιχτό υλικό θα μπορούσε να συσφίξει το ευαίσθητο στήθος, επομένως το σουτιέν θηλασμού φοριέται αμέσως μετά τη γέννα, στην αρχή του πρώτου θηλασμού.

σουτιέν θηλασμου ΑNITA 5070

Τι κάνει ένα καλό σουτιέν θηλασμού;

Ειδικά όταν θηλάζετε, το στήθος σας είναι πιο βαρύ και μεγαλύτερο από το συνηθισμένο μετά την είσοδο του γάλακτος. Επομένως, χρειάζεται καλή υποστήριξη, διαφορετικά ο ευαίσθητος ιστός του μαστού καταπονείται και μπορεί να εμφανιστεί πόνος στην πλάτη. Ένα καλό σουτιέν κάνει αυτό που δεν μπορεί να κάνει ένα κανονικό σουτιέν ενώ η γυναίκα θηλάζει. Επειδή εκτός από την ικανότητά του να υποστηρίζει τέλεια το στήθος χάρη στα μαλακά υλικά, ένα σουτιέν θηλασμού είναι επίσης απίστευτα λειτουργικό και πρακτικό. Η θήκη (cup) μπορεί εύκολα να ανοίξει και να κλείσει με το ένα χέρι, δίνοντας στο μωρό σας εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο στήθος σας.

Tα σουτιέν θηλασμού της συλλογής μας, δέχονται με ευκολία τα επιθέματα θηλασμού που είναι επίσης πολύ σημαντικό αξεσουάρ κατα την διάρκεια του θηλασμού σας, καθώς θα βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα την ροή γάλακτος.

σουτιέν μητρότητας Anita 5053

Ποτέ είναι σωστή η αγορά ενός σουτιέν θηλασμού;

Η καλύτερη περιόδος για να αγοράσετε τα σουτιέν θηλασμού σας είναι από το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Σε αυτό το διάστημα αρχίζει και μεταβάλλεται το στήθος και συνήθως απο εκει και ύστερα δεν μεγαλώνει αλλο οπότε δεν θα αλλάξει το μέγεθός σας μετα την γέννα.

Πόσα σουτιέν θηλασμού είναι απαραίτητα;

Δεδομένου οτι θα κάνετε συχνά αλλαγές κατα την περίοδο του θηλασμού σας σε καθημερινή βάση, ένας ικανοποιητικός αριθμός σουτιέν μητρότητας για να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας είναι γύρω στα 3-4.

EΔΩ μπορείτε να δείτε όλη τη συλλογή σε σουτιέν θηλασμού και να επιλέξετε τα αγαπημένα σας σχέδια που θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση και χαρά!

Tag: Maternity
Related articles

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό ώστε να σώζετε τα αγαπημένα σας

Sign in

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό ώστε να σώζετε τις wishlists σας.

Sign in